Handelsbetingelser

De viste varer på hjemmesiden repræsenterer kun et lille udpluk af de varer vi har i forretningen. Hvis du søger en vare, som ikke er vist på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Ikke alle varer på hjemmesiden er til salg via webshoppen. I de tilfælde, hvor du er interesseret i en sådan vare, bedes du venligst kontakte os.

Facetten ApS
Laurits Olsens Vej 1 st dør16
2650 Hvidovre
TLF: 36472329
CVR: 28103050

Facetten ApS modtager online betalinger med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK) Facetten ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Leveringstiden for din ordre er 5-7 dage.

Facetten ApS afsender varer med følgende: GLS – Pakkeshop, PostNord – Valgfrit udleveringssted

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@facetten-hvidovre.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Facetten ApS at vurdere varens stand.

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Facetten ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. Facetten ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Facetten ApS
Laurits Olsens Vej 1 st dør16
2650 Hvidovre
TLF: 36472329

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Bytteservice:

Blomdahl Piercing

Varer købt i Facetten kan byttes i 30 dage fra købsdato, såfremt varen ikke er bestilt specielt, ikke er brugt og er i original emballage.

Penge retur er kun glædende hvad der står på købs bon. Vi tilbyder også at varen kan byttes i mere end 300 butikker i Danmark.

Find nærmeste forretning her :