Værksted gravering

Værksted

Gravering af alt fra sparebøsser, smykkeskrin, ID-skilte og maleriplader er i de fleste tilfælde noget vi selv kan klare, og dette tager som oftes et par dage.

Vi har forskellige graveringestyper som du kan vælge i mellem.

Prisen er 100kr for de første 5 bogstaver. Derefter 10kr pr. bogstav.

Urereparationer

Vi foretager batteriskift, remskift og lænkeafkortning på eget værksted, med det samme, afhængig af travlhed i butikken. Andre reparationer af ure foregår ikke på eget værksted. Vores urmager modtager dit ur, kigger på det og finder fejlen. Hvis du vil have prisen først, giver han denne inden reparationen.

Reparationen tager som regel ca. 10 arbejdsdage fra indlevering. Da urmageren gerne vil have et par dage efter reparationen, til at se om dit ur går korrekt.

Vi har også urmager der kan afhente dit stueur, hvis uret er så stort, at det ikke kan transporteres til forretningen. Kontakt os og vi får urmageren til at kontakte dig angående besøg.

Smykkereparationer

Vi foretager selv nogle reparationer på eget værksted fra dag til dag. Større opgaver bliver håndteret ude, af vores tilknyttede guldsmed, og derved kan du forvente en ventetid.

Vores Guldsmed kommer en gang hver uge og henter og aflevere reparationer. Hvis der ønskes en samtale med guldsmeden, kan dette også arrangeres.

Hvis du vil have prisen på reparationen inden, er dette selvfølgeligt også muligt.